Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Επιστολή προς την Δήμαρχο Μιδέας


Προς:

Δρα. Κανέλλα Τζιάρου
Δήμαρχο Μιδέας


Αξιότιμη κα. Δήμαρχε, μετά των εκλεκτών συνεργατών σας,

Έλαβα το νέο περιοδικό του Δήμου μας «Μιδέα - Ο δικός μας Δήμος», το οποίο είχατε την ευγενή καλωσύνη να μου αποστείλετε, και σπεύδω να σας ευχαριστήσω και να σας συγχαρώ (εσάς προσωπικά και τους συνεργάτες σας που ανέλαβαν να φέρουν σε πέρας το έργο αυτό) για την ωραία αυτή πρωτοβουλία, να ξεκινήσετε την έκδοση ενός πολύχρωμου εντύπου, το οποίο θα είναι καθαρός καθρέπτης των πολλαπλών και ποικίλων εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων του Δήμου, καθώς και των επί μέρους πολιτιστικών οργανώσεων που δρουν μέσα στα όριά του.

Κάθε έντυπο έρχεται να υπηρετήσει και να διακονίσει μία ή και περισσότερες ιδέες. Στην προκειμένη περίπτωση, ο ιστορικός Δήμος μας έχει πολλά στοιχεία που μπορεί και πρέπει να προβάλλει. Στοιχεία πολιτικής και εκκλησιαστικής ιστορίας, λαογραφίας, πολιτισμού, πνευματικής παραγωγής και κοινωνικής ζωής. Είμαι βέβαιος ότι όλα αυτά θα βρουν βήμα στο εν λόγω περιοδικό, θα προβληθούν και θα αποτελέσουν σημεία αναφοράς της πλούσιας ζωής του Δήμου και των μελών του.

Όπως θα δείτε στο έντυπο που εσωκλείω έκανα ειδική αναφορά στο εν λόγω περιοδικό μέσα από το νέο ιστολόγιο που δημιούργησα, το οποίο έχει τον τίτλο «Μέρμπακα», και είναι αφιερωμένο στο αγαπημένο χωριό μου, που ήταν από πάντα και παραμένει έδρα του Δήμου Μιδέας.

Με την ευκαιρία της επικοινωνίας μας αυτής, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και για την προσωπική τιμή που μου κάνατε, να με συμπεριλάβετε ανάμεσα στους τιμηθέντες συγγραφείς του Δήμου μας, στην ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Μέρμπακα.

Εύχομαι ολόψυχα το νέο αυτό περιοδικό να είναι καλοτάξιδο, να μας δώσει πολλά και ενδιαφέροντα τεύχη και να προσφέρει πάντα τροφή για την σκέψη των αναγνωστών.

Με εγκάρδιους πατριωτικούς χαιρετισμούς

Οικον. Αναστάσιος Δ. Σαλαπάτας

Δεν υπάρχουν σχόλια: