Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2010

Κώστας Σαλαπάτας

Επιχειρηματίας της χρονιάς 2009

Η τοπική μας εφημερίδα «Η ΜΙΔΕΑ σήμερα», στο φύλλο 799, της Δευτέρας 28ης Δεκεμβρίου 2009, ανακήρυξε δίκαια τον συγχωριανό μας (και συγγενή μου) Κώστα Σαλαπάτα, ως τον Επιχειρηματία της χρονιάς 2009.

Ο Κώστας δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στον τομέα της πώλησης ηλεκτρικών ειδών. Ξεκίνησε με το πρώτο κατάστημα το 1975 στο Μέρμπακα. Το 1999 άνοιξε δεύτερο στο Ναύπλιο. Τον Αύγουστο του 2008 δημιούργησε το MEGA ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ στην Άρια Ναυπλίου, το οποίο είναι το μεγαλύτερο πολυκατάστημα με ηλεκτρικά είδη στην Αργολίδα και από τα μεγαλύτερα στην Πελοπόννησο. Εκεί μπορεί κανείς να βρει τα πάντα στο χώρο των ηλεκτρικών ειδών, καθώς επίσης και έπιπλα, υπολογιστές, ηλιακούς θερμοσίφωνες και κλιματισμό.

Οι επιχειρήσεις του συγχωριανού μας έχουν μεγάλη επιτυχία. Ένας βασικός λόγος για την επιτυχία αυτή είναι η υποστήριξη της καλής του οικογένειας και συγκεκριμένα της συζύγου του Μαρίας και των τριών παιδιών του, Βασίλη, Χρήστου και Γεωργίας. Ας του ευχηθούμε να έχει πάντα πλούσια προκοπή και κάθε ευλογία στην οικογένεια και τις επαγγελματικές του δραστηριότητες.

2 σχόλια:

Η ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ ΜΑΣ είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ
ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΣΑΛΑΠΑΤΑ.ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΑ BLOGS "Η ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ ΜΑΣ" ΚΑΙ "ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ".
ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ.ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΟΛΛΗΣΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΝΣΗΜΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ.ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΙΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΑ 10ΠΛΑΣΙΑΣΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ.ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ "ΕΡΜΙΟΝΙΔ".
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ

Μέρμπακα είπε...

Φίλε Κοσμά, Καλή Χρονιά! Καλωσόρισες στο ιστολόγιο του χωριού μας.

Χάρηκα που σου άρεσε η ανάρτηση για τον Κώστα. Και βέβαια μπορείς να την αναδημοσιεύσεις.