Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

H ποδοσφαιρική ομάδα «Παμμηδεατικός» [Γ']

Άλλη μια ιστορική φωτογραφία, με παίκτες του Παμμηδεατικού, δημοσιεύουμε σήμερα. Μας την προσέφερε ο συγχωριανός μας Κώστας Τόμπρας.

Στην φωτογραφία, η οποία είναι τραβηγμένη κάπου στα 1965-1970, εικονίζονται (από αριστερά): ο Θάνος Καλογερόπουλος (Γκατζίλης), ο Παναγιώτης Τόμπρας (πατέρας του δωρητή της φωτογραφίας) και ο μακαριστός σήμερα Γεώργιος Τόμπρας (αδελφός του μεσαίου).

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Την εποχή που έπαιζε ο κ.Μαστοράκος Βασίλης έπαιζαν και κάποιϊ φίλοι και συγχωριανή τους όπως ο Κ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΣΙΛΑΣ ή ΚΑΛΑΜΠΆΚΑΣ απότη φαίνεται ξεχνάτε εύκολα κάποιους ανθρώπους όπως προανέφερα τον Κ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΤΣΙΛΑ αλλά και άλλους συγχωριανούς σας.
Όποιος θέλει να βρεί τα υπόλοιπα ονόματα εύκολα θα τα βρεί εάν ψαξει αληθινά γιατί όλοι από το ίδιο αλλά και από διπλανά χωριά είναι.
Γι'αυτό να ψάξεται απο καρδιάς και ΌΧΙ μόνον για δημοσιότητα κάποιων.

Μέρμπακα είπε...

Ανώνυμε φίλε μου, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!

Όπως θα έχεις καταλάβει ο διαχειριστής του παρόντος ιστολογίου κατ' αρχάς είναι επώνυμος. Ύστερα θα πρέπει να τονισθεί ότι κατοικεί μόνιμα στην άλλη άκρη της Ευρώπης (Λονδίνο). Άρα δυσκολεύεται να βρει φωτογραφικό και άλλο υλικό από το χωριό μας.

Έτσι, αναφορικά με την ιστορία του Παμμηδεατικού, ευελπιστεί ότι θα βρει βοήθεια και υποστήριξη από τους συγχωριανούς που γνωρίζουν καλά την ιστορική πορεία του Συλλόγου και έχουν φωτογραφίες που θα ήθελαν να μοιρασθούν και με άλλους.

Για το λόγο αυτό όταν κάποιος μου στέλνει φωτογραφία από το αρχείο του δημοσιεύω και το όνομα του δωρητή και βέβαια και τα ονόματα των εικονιζομένων.

Το όνομα που ανέφερες στο ανώνυμο μήνυμά σου καταγράφηκε, αποτυπώθηκε και μένει κι αυτό στην ιστορία. Αν έχεις και φωτογραφίες, με χαρά θα τις δημοσιεύσω.

Πάντως το παρόν ιστολόγιο δεν δημιουργήθηκε για να προβληθούν άτομα, αλλά το ιστορικό χωριό μας. Κι όπως θα έχεις διαβάσει στις διάφορες αναρτήσεις, προβάλλεται όχι μόνο η αθλητική ιστορία του, αλλά και η εκκλησιαστική, η εκπαιδευτική κ.λ.π.